Kontakt: Marianne Mensal +45 70 23 48 00

Lokalt Valgfrit Fagelement

Sammen løfter vi branchen.

Her får du inspiration til at sætte den studerende på opgaver, som ellers ikke bliver løst, eller hvor I ønsker et friskt perspektiv.

Mulighed for at styrke den studerendes evne til at træne blikket for, hvordan teori kan anvendes i praksis og omvendt.

Være med til at udvikle en brancherelevante uddannelse og læringsprocessen fremad.

Her kan du finde alt, hvad du skal bruge for at støtte din medarbejder bedst

Kort intro til temaets formål og indhold

Lokalt Valgfrit Fagelement tager udgangspunkt i at skabe en forståelse for hotel‐ og restauranterhvervets praksis med gæsten som det centrale element. Herunder skabe en forståelse for den enkelte hotel‐ og restaurantvirksomheds unikke salgsposition og skabelse af den loyale gæst. 

Medarbejderen får indsigt i hotel- og restauranterhvervets praksis og udvikling, herunder forståelse for ydelser og klassifikationssystemer. Hetil lærer medarbejderen at anvende fagterminologi inden for økonomi, prisfastsættelse og digitale muligheder, samt at udarbejde løsningsforslag og identificere distributionskanaler. Derudover udvikler medarbejderen kompetencer til at deltage i udvikling af processer, prisfastsættelse og egenkontrol inden for hotel- og restaurantbranchen.


Uge 1

Uge 2


Uge 3


Uge 4

Kontakt os

Marianne Mensal, programchef for Serviceøkonomen
marianne@asnaes-vangstrup.dk
+ 45 70 23 48 00

Egill Hauch, konsulent og underviser i dette forløb

egill@asnaes-vangstrup.dk
+45 70 23 48 08