´Hotel & restaurant management’
Lokalt valgfrit fagelement
Nedenfor kan du tilgå de forskellige emner, som du er blevet undervist i på lokalt valgfrit fagelement
-
Introduktionsside
-
Information om prøven
-
Valgfag Sydafrika
-
Sådan virker oplevelsesvirksomheder sammenhæng mellem BSC og SVK - kost og profitcentre #1
-
Din rolle i driften i koncepter og forretningsmodeller, kost- og profitcentre #2
-
Nøgletal og begreber #1
-
Nøgletal og begreber #2
-
Myndigheder og eksterne interessenter, partnere og leverandører
-
Egenkontrol/kvalitetskontrol
-
Mødefacilitering og timemanagement #1
-
SOP
-
Målstyring
-
Mødefacilitering og timemanagement #2
-
Målgruppe og segmenter
-
Salgskanaler
-
Operationel varetagelse af markedsføring herunder også digital markedsføring
-
Opsamling
-
De uopdagede behov til at skabe 9-10'er i NPS - Strategisk workshop