´Hotel & restaurant management’

Lokalt valgfrit fagelement

Nedenfor kan du tilgå de forskellige emner, som du er blevet undervist i på lokalt valgfrit fagelement

  • Introduktionsside

  • Information om prøven

  • Valgfag Sydafrika

  • Sådan virker oplevelsesvirksomheder sammenhæng mellem BSC og SVK - kost og profitcentre #1

  • Din rolle i driften i koncepter og forretningsmodeller, kost- og profitcentre #2

  • Nøgletal og begreber #1

  • Nøgletal og begreber #2

  • Myndigheder og eksterne interessenter, partnere og leverandører

  • Egenkontrol/kvalitetskontrol

  • Mødefacilitering og timemanagement #1

  • SOP

  • Målstyring

  • Mødefacilitering og timemanagement #2

  • Målgruppe og segmenter

  • Salgskanaler

  • Operationel varetagelse af markedsføring herunder også digital markedsføring

  • Opsamling

  • De uopdagede behov til at skabe 9-10'er i NPS - Strategisk workshop